Ucogras

Makelaars

Voor makelaars in onze sector spreekt het voor zich dat UCOGRAS is een ideaal contactplatform is. Een groot deel van hun werk en meerwaarde draait immers om het leggen van contacten. Het netwerk van de makelaar is zijn grootste kapitaal. Dit gaat heel wat verder dan het puur commerciële, producent en gebruiker proberen koppelen. Makelaars bieden immers ook hulp bij heel uiteenlopende vragen van beide partijen.

Klanten kunnen bij hen terecht voor vragen en oplossingen in verband met transport, opslag, contractvoorwaarden, kwaliteitsvereisten tot zelfs legale en douanetechnische vraagstukken. De dienstenfirma’s die hierin gespecialiseerd zijn, nemen ook deel aan de activiteiten van UCOGRAS en zo kan er vlot overlegd worden en informatie uitgewisseld. Een bijzonder waardevol gegeven voor een makelaar!

Omdat een makelaar vaak heel wat producten in portefeuille heeft, is op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de markten erg belangrijk. Ook hier draagt Ucogras zijn steentje bij. De makelaar, op het kruispunt tussen producenten en gebruikers en internationaal gericht, kan rekenen op Ucogras as trouwe partner bij elke uitdaging.