Ucogras

Jaarlijks Contactdiner

Ook in 2022 verwelkomen we jullie graag op ons Contactdiner! Dit zal doorgaan op donderdag 22 september. We gaan genieten in het mooie kader van Salons de Groene Jager in Brasschaat (Bredabaan 889, 2930 Brasschaat). Zoals altijd maken we er een interessant en aangenaam netwerkevent van!

Ook wie graag blijft overnachten, kan hiervoor in de buurt terecht. Salons de Groene Jager werkt samen met Hotel Van der Valk Dennenhof. Vermeld hen zeker bij het boeken voor een speciale discount.

Tickets: inschrijven kan tot en met 9 september via onderstaand formulier of via e-mail. Prijs per persoon is 150 euro, bedrijven die lid zijn van UCOGRAS krijgen 1 tickets gratis. Opgelet, de inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld!

  Naam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Aantal deelnemers (verplicht)

  Facturatiegegevens

  Naam, bedrijf en e-mailadres extra deelnemers

  Door dit formulier te gebruiken, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Annulaties na 8 september geven geen recht op terugbetaling.

  UCOGRAS stelt prijs op uw privacy. We laten u graag weten dat er op dit evenement foto’s zullen genomen worden. Uw gegevens en die van uw bedrijf worden opgenomen in onze database, om het vlot verloop van het evenement te verzekeren. Uw gegevens kunnen op eenvoudig verzoek bij het secretariaat geraadpleegd, gewijzigd of verwijderd worden (via info@ucogras.be). Deze worden niet aan derden doorgegeven of voor commerciële doeleinden gebruikt. Voor meer informatie over onze data protection policy en privacy policy, aarzel niet ons te contacteren.