Ucogras

Jaarlijks Contactdiner

Ook in 2022 verwelkomen we jullie graag op ons Contactdiner! Dit zal doorgaan op donderdag 22 september. We gaan genieten in het mooie kader van Salons de Groene Jager in Brasschaat (Bredabaan 889, 2930 Brasschaat). Zoals altijd maken we er een interessant en aangenaam netwerkevent van. Vanaf 18u30 beginnen we met een hapje en een drankje, met aansluitend walking dinner.

Ook wie graag blijft overnachten, kan hiervoor in de buurt terecht. Salons de Groene Jager werkt samen met Hotel Van der Valk Dennenhof. Vermeld hen zeker bij het boeken voor een speciale discount.

Tickets: helaas zijn de inschrijvingen op dit moment afgesloten. Ben je er volgend jaar graag bij? Geef even een seintje via e-mail, en dan houden we je op de hoogte van de volgende editie!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  UCOGRAS stelt prijs op uw privacy. We laten u graag weten dat er op dit evenement foto’s zullen genomen worden. Uw gegevens en die van uw bedrijf worden opgenomen in onze database, om het vlot verloop van het evenement te verzekeren. Uw gegevens kunnen op eenvoudig verzoek bij het secretariaat geraadpleegd, gewijzigd of verwijderd worden (via info@ucogras.be). Deze worden niet aan derden doorgegeven of voor commerciële doeleinden gebruikt. Voor meer informatie over onze data protection policy en privacy policy, aarzel niet ons te contacteren.