Ucogras

Jaarlijks Contactdiner

We zijn erg blij jullie in 2021 opnieuw te mogen verwelkomen op ons Contactdiner! Dit zal doorgaan op donderdag 23 september. Vanaf 18u30 kan u genieten in het mooie kader van Den Hof in Zelzate (Stationsstraat 22, 9060 Zelzate). We garanderen een covid-proof, maar vooral interessant en aangenaam netwerkevent!

Ook wie graag blijft overnachten, kan hiervoor terecht bij Den Hof. Enkele kamers zijn aan voordelig tarief voorbehouden voor onze bezoekers, neem hiervoor rechtstreeks contact op met Den Hof.

Tickets: inschrijven kan tot en met 10 september via onderstaand formulier of via e-mail. Prijs per persoon is 130 euro, bedrijven die lid zijn krijgen 1 tickets gratis. Opgelet, de inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld!

  Naam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Aantal deelnemers (verplicht)

  Facturatiegegevens

  Naam, bedrijf en e-mailadres extra deelnemers

  Door dit formulier te gebruiken, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Een inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Annulaties na 10 september geven geen recht op terugbetaling.

  UCOGRAS stelt prijs op uw privacy. We laten u graag weten dat er op dit evenement foto’s zullen genomen worden. Uw gegevens en die van uw bedrijf worden opgenomen in onze database, om het vlot verloop van het evenement te verzekeren. Uw gegevens kunnen op eenvoudig verzoek bij het secretariaat geraadpleegd, gewijzigd of verwijderd worden (via info@ucogras.be). Deze worden niet aan derden doorgegeven of voor commerciële doeleinden gebruikt. Voor meer informatie over onze data protection policy en privacy policy, aarzel niet ons te contacteren.